lauantai 31. lokakuuta 2009

Tänään kävin Sveitsissä!

Nyt on niin mullistava asia, että pakko kirjoittaa tällainen minimerkintä. Tänään tuli täti ja sen mies Hanausta käymään täällä Konstanzissa ja kierreltiin kaupungissa kun näytin paikkoja (ihanaa huomata, että osaa jo liikkua eikä eksy). Tuli sitten käytyä myös Sveitsin puolella. Tyypit hei ajatelkaa! Minä olen ollut täällä jo päivää vaille 4 viikkoa, enkä vielä ennen tätä ole käynyt Sveitsin puolella. Jos jollekin on epäselvää, Sveitsi on n. 100m Konstanzin keskustasta. Miten laiska voi ihminen olla?! : D Huomenna mennään kunnolla Kreuzlingeniin (se Sveitsin puolella oleva Konstanzin kanssa yhteen kasvanut kaupunki) ja katsellaan paikkoja.

Tänään söin myös ekaa kertaa richtige Schwäbische Maultaschen. Näin joskus stand-up komiikkaesityksen, jossa koomikko kertoi miten hauskaa on, kun kaikki kansat tekee oman version raviolista, keksii sille uuden nimen ja sanoo, että se on jotain uutta ja omaa. Noi on siis myös pastataskuja, jossa on täyte. Mutta noh, ne on tän seudun erikoisuus. : D *pyörittää silmiä*

Ainiin! Terveisiä niille, jotka ovat alkaneet huolestua minun tytöksi muuttumisesta. (Olen vakavasti alkanut harkita huulikiillon ostamista, koska oikeestaanhan se näyttää ihan söpöltä ^_^) Tänään täti toi niillä olleen laukkuni, jossa oli talvivaatteita...ja MAIHARIT! Minä sain vihdoin rakkaat maiharini takaisin. Nyt Annelista tulee taas Anneli.

Huomenna on halloween ja erään ystäväisen halloweenbileet. Teemana on Euroviisut. Minulla kun tosiaan on vain se 15kg vaatteita mukana, ei valinnan varaa suuresti ole. Ajattelin alentua helppoon ratkaisuun. Jos ostan huomenna vihdoin sen kauan harkitsemani jakkutakin tyylisen takin ja enkelin siivet, voin olla Jari Sillanpää. Nyt tästä ei tullutkaan niin minimerkintä, mutta ei se mitään. Halloween kuvia saatte ehkä muutaman päivän päästä ja sitten ehkä jo kauan harkitsemani merkintä otsikolla: "Opiskelen päiväkodissa".
Hyvää yötä ja huomenta! (Huomatkaa ovela tunniste "Matkustin")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti